Search
Search
EMIM – aplicație gratuită dedicată clinicilor stomatologice
platforma online medici dentisti

EMIM – aplicație gratuită dedicată clinicilor stomatologice

EMIM este o aplicație gratuită în cloud, dedicată medicilor stomatologi, ce facilitează comunicarea medic-pacient, dar și comunicarea între toți cei implicați în rezolvarea cu succes a unui caz stomatologic.

Managementul clinicii proprii este una dintre marile provocări ale medicilor stomatologi. Pe o piață tot mai concurențială și într-o lume a vitezei, este important să știi să-ți eficientizezi soluțiile de management și să-ți alegi cu grijă instrumentele de lucru.

Pacienții sunt din ce în ce mai selectivi, se informează mult înainte de a face o alegere, sunt tot mai conectați cu tehnologia și preferă serviciile unei clinici care le satisface nevoile pe toate planurile. Cu alte cuvinte, nu mai este suficient să fii doar un bun profesionist, trebuie să duci la un alt nivel întreaga experiență în clinică, de la felul în care oamenii se pot programa și până la rapiditatea comunicării.

În acest context, a apărut EMIM, aplicație gratuită dedicată medicilor stomatologi, care îi va ajuta pe aceștia să-și transforme clinica în una digitală și paperless.

Management eficient al clinicii

În trei pași simpli, medicii stomatologi își pot crea un cont gratuit pe platforma EMIM, după care vor avea acces la toate funcționalitățile oferite și astfel vor fi mai aproape de pacienții lor.

EMIM oferă posibilitatea creării unui site de la zero. Chiar și atunci când serviciile oferite sunt impecabile, promovarea nu trebuie să lipsească, iar primul pas către o promovare eficientă este chiar site-ul clinicii. Aici poți adăuga informații cât mai atractive despre serviciile oferite, despre punctele de diferențiere față de concurență, despre motivele pentru care un viitor pacient ar trebui să aleagă serviciile clinicii tale. Pacienții se pot programa direct online, de pe site, fără să mai fie nevoiți să sune direct la cabinet.

De asemenea, pentru o mai bună administrare a clinicii, în aplicație medicii sau personalul din clinică pot adăuga informații cu privire la stocul de materiale, la încasări și plăți către furnizori, precum și multe alte detalii ce pot fi accesate oricând, cu ușurință. Astfel, folosind aplicația EMIM, clinica începe să renunțe la informațiile stocate pe hârtii și în dosare și trece la următorul nivel, al informațiilor stocate în cloud.

Sistem de management al pacienților și colaborare între clinici

Aplicația EMIM le permite medicilor stomatologi să aibă un istoric al pacientului, pe care să-l acceseze ori de câte ori au nevoie. Mai mult, orice medic logat în sistem poate adăuga informații despre același pacient. Astfel, toți cei implicați într-o singură lucrare – medicii stomatologi, tehnicienii dentari, chirurgii, laboratoarele de analize – vor putea avea o viziune de ansamblu asupra pacientului și vor comunica mult mai bine. Ei vor putea verifica online statusul unei lucrări, vor putea face comentarii și vor avea mereu la dispoziție datele pacientului.

O dată ce a fost introdus în baza de date a unui cabinet și și-a dat acordul în prealabil, pacientul este vizibil pentru oricare alt cabinet implicat, cu condiția ca toate cabinetele să folosească EMIM.

Sunt eliminate barierele de comunicare între medic și pacient

Fiecare pacient introdus în sistemul EMIM va avea o pagină proprie de dialog direct cu medicul. Aici, el îl poate ține la curent asupra stării sale de sănătate și poate schimba mesaje cu acesta, fără să mai fie nevoit să sune direct la clinică. 

Această modalitate de comunicare directă și rapidă este benefică atât pentru medicul care va ști în permanență cum se simte pacientul, dar și pentru starea de confort și siguranță a pacientului, mai ales în cazul unor lucrări complexe.

Dialogurile sunt salvate în baza de date și pot fi accesate oricând. 

EMIM funcționează în CLOUD

Principalul avantaj al funcționării în cloud este că aplicația poate fi accesată simplu, din bowserul web, de oriunde și de pe orice device, fără a fi necesară o instalare prealabilă. Sistemul include și aplicație Android, pentru a vizualiza mai rapid datele pacientului de pe dispozitivele mobile.

Pacienții se pot programa online și vor primi răspunsul medicului tot online, în aplicație sau pe SMS. Medicii pot vizualiza calendarul integrat al tuturor cabinetelor implicate, indiferent de numărul lor, fără să mai fie nevoiți să sune la fiecare colaborator în parte. Direct din aplicație, ei pot programa pacientul la laboratorul de analize sau la alte clinici implicate și astfel vor reuși să eficientizeze timpul petrecut cu un singur pacient.

De asemenea, funcționarea în cloud vine și cu avantajul de a nu se mai pierde timpul cu operațiuni de back-up sau devirusare.

Atunci când decizi să-ți lansezi serviciile pe o piață a secolului 21, este necesar să te adaptezi vieții din secolul 21. De aceea, atât medicii stomatologi, cât și oricare alt medic, ca mulți alți furnizori de servicii, trebuie să mai facă un pas în față, dincolo de cunoștințe și profesionalism. Pentru oameni, experiența per ansamblu într-o clinică este extrem de importantă. Este unul dintre elementele de diferențiere, ceea ce îi va determina sau nu să recomande mai departe serviciile.

EMIM este soluția de care clinicile stomatologice au nevoie pentru a face acest pas.

Join the discussion