Search
Search
Conferinta de presa – Final de proiect
EMIM banner conferinta

Conferinta de presa – Final de proiect

Iasi, 27 August 2020

Va invitam sa urmariti conferinta de incheiere a proiectului ECOSISTEM MULTIFUNCTIONAL PENTRU INTEGRAREA SERVICIILOR MEDICALE DE TIP “SELF-MANAGEMENT DISEASE” (EMIM).

Proiectul a fost co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

Multumim tuturor celor implicati in dezvoltarea platformei, a aplicatiilor mobile, partenerilor implicati in comunicarile legate de proiect, si nu in ultimul rand, utilizatorilor care si-au facut cont in EMIM si au inceput sa foloseasca aplicatia.

Multumim participantilor la conferinta. Speram ca aceasta scurta introducere in functionalitatile platformei si studiul de caz prezentat de Dr. Maria Bolat, de la clinica de stomatologie ADENTUM, sa va ajute sa va creati o idee despre ceea ce se poate face cu ajutorul acestei aplicatii.

Privim aceasta “finalizare de proiect” ca pe un obiectiv de etapa, planurile noastre de dezvoltare nu se opresc insa aici.

Pe langa asigurarea functionarii platformei la cei mai buni parametri, scopul nostru principal ramane dezvoltarea platformei alaturi de parteneri din domeniul medical si farmaceutic.

Platforma Emim.ro este si de aici incolo disponibila in mod gratuit pentru toti actorii din sistem, cu toate functionalitatile implementate pana acum.

In continuare este foarte simplu sa va creati un cont pe https://www.emim.ro/ sau sa instalati aplicatiile pentru telefonul mobil din Google Play, in functie de tipul de utilizator: Medic, Pacient sau Farmacist.

Pentru orice detalii legate de functionalitati, utilizare sau directii de dezvoltare pebtru viitor, noi, cei din echipa EMIM, suntem la dispozitia dumneavoastra.

Join the discussion